Natuurlijk! Onze App (Field Sales App) werkt met Android tablets only. Hoe jij jouw eigen tablet kunt gebruiken om donateurs of abonnees in te schrijven verschilt per opdrachtgever.

Jouw tablet moet aan de volgende eisen voldoen

  • * Android only
  • * Er is een “higher end” tablet vereist;
  • * Full HD+ scherm (resolutie van 1920*1080) – schermdiagonaal (7,8,9,10 inch) is niet relevant;
  • * Minimaal Android 8.0 (bij voorkeur 9.0)

Een oude tablet die al jaren in een laatje ligt of aanschaf van een goedkope tablet bij de drogist/supermarkt is sterk afgeraden. Dit i.v.m. kwaliteit tablets en deze tablets krijgen vaak geen (beveiliging)updates. Het kan zijn dat de sales-applicatie wel (tijdelijk) op een “low end device” werkt, maar dit is op eigen risico (de tablet moet wel updates van Android ondersteunen i.m.v. toekomstige updates van de applicatie).

Zo stel je jouw tablet in:

Voor fondsen werken wij met de Field Sales app en is het nodig jouw tablet te koppelen:
1. Download de field sales app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.incenova.fieldsales;
2. Open de app en scan jouw persoonlijke QR-code die je van Support hebt ontvangen. Na het scannen van de QR code is jouw tablet gekoppeld en kan deze ingepland worden. Nog geen QR code ontvangen? Vraag hem aan via support@zspnetwerk.com

* Als je in de toekomst een nieuwe tablet aanschaft, kun je deze weer koppelen met dezelfde QR code. Let er dan wel op dat op jouw oude tablet geen resultaten meer staan die nog geüpload moeten worden, anders kunnen deze verloren gaan.

 

Voor “Dagbladen opdrachtgevers” werken wij met Briggs & Walker en dien je naast de Field Sales app in te loggen op Fieldbuddy:
1. Vraag inloggegevens aan bij support@zspnetwerk.com
2. Download de field sales app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.incenova.fieldsales;
3. Open de app en scan jouw persoonlijke QR-code die je van Support hebt ontvangen. Na het scannen van de QR code is jouw tablet gekoppeld. Nog geen QR code ontvangen? Vraag hem aan via support@zspnetwerk.com
4. Je kunt inloggen op Briggs & Walker op de dagen dat je ingepland staat. Meer informatie hierover ontvang je bij het versturen van de inloggegevens.

 

Categorieën:

Sem B

Sem ZSP